Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوه و دشت نرگسی خوسف (نرگس زار خوسف ) که جزو آثار ثبت شده در فهرست آثار ملی طبیعی است، با کاشت 100 پیاز گل نرگس احیاء شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، این کوه به دلیل وجود نرگس های وحشی و خودرو در سال 94 به شماره 249 در فهرست آثار ملی به ثبت رسید، که به علت خشکسالی های پی در پی، پیاز گلهای نرگس خشک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان خوسف امروز با حضور در این منطقه که در حوالی روستای دستگرد این شهرستان واقع شده است، این پیازها را کاشتند تا اواسط آبان، گلهای زیبای نرگس، در این منطقه خودنمایی کنند.شهرستان خوسف با 21 هکتار سطح زیر کشت بیشترین نرگس زارها را در خراسان جنوبی دارد که به گفته رئیس جهادکشاورزی خوسف، سالانه 12 میلیون و 150 هزار شاخه گل از آن برداشت می شود.آقای مودی افزود:گل نرکس خوسف به دلیل کشت در زمینهای کچی و آهکی، عطری تندتر و ماندگاری بیشتری، نسبت به گل نرگس سایر شهرستان ها دارد.فرماندار خوسف در این مراسم از حمایت دولت از نرگس کاران خبر داد و گفت: کشاورزانی که در مزارع خود گل نرگس بکارند از تسهیلات و شارژ بیشتر کارتهای برداشت آب از چاه های کشاورزی بهره مند می شوند. محمد شفیعی افزود: همچنین برای حمایت و تشویق استفاده از گل نرگس، در کارگروه گردشگری شهرستان خوسف مقرر شد، 50درصد از فضای سبز ادارات و بلوارهای داخل شهر به کاشت گل نرگس اختصاص یابد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، سپهر زارعی با اعلام این مطلب افزود: این اشیا به‌صورت اتفاقی توسط یکی از دوستداران میراث‌فرهنگی در شهرستان حاجی‌آباد به‌دست‌آمده است.

وی اظهار کرد: این آثار شامل سکه، انگشتر و مهر است که قدمت آن‌ها به دوران ساسانی، صفوی و قاجاریه برمی‌گردد.

زارعی بیان کرد: اشیا پس از بررسی نهایی به مورد مردم‌شناسی خلیج‌فارس بندرعباس تحویل داده می‌شود.

وی ضمن قدردانی از دوستداران میراث‌فرهنگی در حفاظت و مراقبت از آثار تاریخی تأکید کرد: جامعه محلی شهرستان حاجی‌آباد نسبت به اهمیت حفظ هویت تاریخی خود و شناسه‌های فرهنگی و تاریخی آگاهی دارد و همین مسئله موجب شده درزمینهٔ حفظ آثار تاریخی حساسیت داشته باشند و منطقه هم تحت رصد یگان حفاظت میراث‌فرهنگی قرار دارد.

کد خبر 6092272

دیگر خبرها

  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • راه‌ها در خراسان جنوبی باز شده، اما همچنان ناایمن هستند